maria's työnohjaus ja terapia logo

Yhteystiedot

Maria's työnohjaus ja terapia

Kielotie 47
01350 Vantaa

Ota yhteyttä

Voit soittaa minulle, lähettää viestiä tai varata ajan suoraan nettiajanvarauksesta. 

Maria Koukkari

Puhelin: 050 462 4870

Ajanvaraus

Yhteydenottolomake

Työnohjaus
Lyhytterapia
Parisuhdeohjaus
Muu asia

Oma polkuni

Valmistuin teologian maisteriksi ja aloitin pitkän uran pappina. Eniten tunsin olevani kotonani ihmissuhteiden ja elämän kipeyden äärellä. Opiskelin työn ohella ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi 2020. Tutkinto sisälsi myös psykoterapian valmiudet.  Elämä vei minut opiskelemaan myös työnohjaajaksi pääasiassa psykoterapeuttien seurassa. Valmistuin jouluksi 2022. Olen myös Suomen työnohjaajat ry:n jäsen.

Oivalsin, että minulta puuttuu syvällisempää parisuhdeosaamista. Sain kulkea yhteistä matkaa mahtavien kurssikavereiden kanssa. Valmistumista parisuhdeohjaajaksi juhlimme Lahdessa keväällä 2023. 

Olin jo pitkään tuntenut, että työ vakituisessa papin virassa ei ole enää minua varten. En saanut toteuttaa itseäni ja ammatillista intohimoani toiveeni mukaan. Ainoa vaihtoehto oli irtisanoutua papin hommista vuoden 2022 lopulla. 

Hengellisyys on edelleen osa minua, mutta haluan edetä ihmisten kohtaamisissa heidän omilla ehdoillaan. Ketään ei voi pakottaa mihinkään ajatteluun, elämäntapaan, uskontoon tai viitekehykseen. Pitää saada olla itselleen rehellinen siinä, mitä ajattelee, mihin uskoo ja miten elää. 

Ota yhteyttä, haluaisin kuulla, millainen sinun polkusi on ollut.