KeskusteluApua elämän ongelmatilanteisiin

Lyhytterapia

Lyhytterapiaan ilman lääkärin lähetettä

Sinä päätät, mistä puhutaan

Lyhytterapia on matalan kynnyksen keskusteluapua. Jos kärsit unettomuudesta, olet uupunut tai ahdistunut, keskustelusta terapeutin kanssa voi olla apua. Maria's työnohjaus ja terapian vastaanotolle pääset nopeasti ilman lääkärin lähetettä. 

Terapiaprosessin pituus määräytyy sinun tarpeidesi mukaan. Lyhytterapian kesto on usein 5-20 kertaa. Vot tulla juttelemaan mistä tahansa asiasta. Ota rohkeasti ensimmäinen askel ja ota yhteyttä. 

Ota yhteyttä

Sisäinen vahvuus ja voimavarat esiin

Apua elämän ongelmatilanteisiin

Ratkaisukeskeisenä lyhytterapeuttina voin auttaa sinua  ongelmatilanteissa, jotka voivat liittyä esimerkiksi ihmissuhteisiin, stressiin, erosta selviytymiseen, vanhemmuuteen tai läheisen menetykseen. 

Ratkaisukeskeinen näkökulma keskittyy etsimään sisäisiä vahvuuksia - niitä asioita, joissa olet hyvä kaikista vastoinkäymisistä huolimatta. Meillä jokaisella on myös voimavaroja, joita emme aina huomaa kuormituksen keskellä. Haluaisin auttaa sinua löytämään ne uudestaan. Vahvuuksien ja voimavarojen löytäminen kantaa sinua etsiessäsi uutta elämänpolkua. 

Kysy lisää

Ratkaisukeskeisiä ja toiminnallisia työtapoja

Uusia oivalluksia lyhytterapiasta

Terapeutin ja asiakkaan välistä yhteistyösuhdetta pidetään kaikkein tärkeimpänä tekijänä terapian onnistumisen kannalta. Terapeuttina olen lämmin, läsnäoleva ja empaattinen. Turvallinen ja luottamuksellinen ilmapiiri vastaanotollani on kaiken lähtökohta.

Oma tutkintoni edustaa ratkaisukeskeistä suuntausta, mutta olen tutustunut myös muihin viitekehyksiin. Traumatietoisuus ja psykofyysinen lähestymistapa antavat minulle tärkeitä näkökulmia yhteistyöhömme. Jos sinulle sopii, voimme keskustelun ohella käyttää valmiita kuvakortteja, piirtää tai maalata. Usein toiminnalliset työtavat herättävät uusia oivalluksia ja auttavat purkamaan hankaliakin tunteita.

Lyhytterapian hinnasto

Tarjoamani lyhytterapia ei ole KELA-korvattavaa. Pidempiä terapiasuhteita varten kannattaa etsiä Kela-tuettua terapeuttia, jolloin kokonaisomavastuu jää pienemmäksi.

Jos haluat kuulostella, olisinko sinulle sopiva keskustelukumppani, voit varata ilmaisen 30 min kartoituspuhelun tai edullisen tutustumiskäynnin. Se ei sido sinua mihinkään.